Home » Lidmaatschap

Lidmaatschap

Aanmelden bij Collega’s West-Brabant

Om lid te worden van de vereniging dien je het inschrijfformulier in te vullen en ondertekend naar het secretariaat te sturen. Het inschrijfformulier kun je opvragen via onderstaande contactformulier. Klik op de button: contact opnemen en geef bij de optie: “bericht” aan dat je graag het inschrijfformulier wenst te ontvangen. Voordat je besluit om lid te worden van de vereniging vindt altijd telefonisch contact plaats.

De contributie bij aanmelding als nieuw lid van Collega’s is € 25,00 (vanaf 1 juli € 12,50) per jaar en éénmalig € 5,50 inschrijfgeld.

Zodra wij je inschrijfformulier en je contributie hebben ontvangen, word je als lid van Collega’s ingeschreven. Je krijgt dan van het secretariaat per mail je gegevens toegestuurd om in te loggen op de website zodat je de beveiligde pagina’s (foto’s, nieuwsbrieven, ledenlijsten etc.) kunt bekijken.

Contact
  • Door een e-mail te sturen naar collegaswestbrabant@gmail.com
Financieel
  • Bankrekeningnummer: NL22RABO0155.662.155 t.n.v. Collega’s West-Brabant (Rabobank)

Lidmaatschap Collega’s West-Brabant opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap kan te allen tijde schriftelijk bij het secretariaat (per brief of een e-mail). De jaarlijkse bijdrage voor het lopende boekjaar (tot 31-12) blijf je verschuldigd.

Contact opnemen

Voel je vrij om te reageren. Ook voor meer informatie en vragen over de vereniging kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen